Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)
- 100 g suiker
- 1 tl honing
- 2 kaneelstokjes (ong. 5 g)
- 3 kruidnagels
- 800 g peren, geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenketchup
1h 15min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Knoflook en uien glaceren
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Peren in rode wijn
5h
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Geen beoordelingen
Salade van gehakte groenten
10 Min