Compatibele versies
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15 Min
Custard
15 Min
Chocoladesaus
Ninguna valoración
Vegan boter
Ninguna valoración
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Ninguna valoración
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Ninguna valoración
Glutenvrije peperkoekkoekjes
Ninguna valoración
Gegrilde kaas met champignons
Ninguna valoración
Klassieke sabayon
15 Min
Vloeibare custard
Ninguna valoración
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.