Apparaten en accessoires
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optioneel)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
423.8 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Vetten
18 g
Vezels
16.8 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
64.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Courgettesoep met munt
35min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Groenteflan
1u. 35min
Zalm met venkel
40min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min