Apparaten en accessoires
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optioneel)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
423.8 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Vetten
18 g
Vezels
16.8 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
64.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Lemon curd
20min
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Krokante olijven
1u. 30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen