Apparaten en accessoires
Gekarameliseerde uiensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
Gekarameliseerde uienjam
-
olijfolie2 el
-
uien (ong. 8), in kwarten1200 g
-
bruine suiker100 g
-
droge witte wijn200 g
-
verjus80 g
-
ketjap manis (zoete sojasaus)4 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
witte mosterdzaadjes1 tl
-
zout1 tl
Jus
-
teentjes knoflook2
-
verse tijm enkel de blaadjes4 takjes
-
water350 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)2 - 3 tl
-
bloem1 el
-
rode wijn50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
931 kJ /
222 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
5.3 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruitkroon
Brak ocen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
400-500 g ui karameliseren
50 min
200 g ui karameliseren
40 min
200 g ui kleuren
25 min
Penne met mosselen
1 godz. 5 min
Soubisesaus
Brak ocen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Karamelsaus
1 godz. 30 min