
Apparaten en accessoires
Gekarameliseerde uiensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 5min
6 porties
Ingrediënten
Gekarameliseerde uienjam
-
olijfolie2 el
-
uien (ong. 8), in kwarten1200 g
-
bruine suiker100 g
-
droge witte wijn200 g
-
verjus80 g
-
ketjap manis (zoete sojasaus)4 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
witte mosterdzaadjes1 tl
-
zout1 tl
Jus
-
teentjes knoflook2
-
verse tijm enkel de blaadjes4 takjes
-
water350 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)2 - 3 tl
-
bloem1 el
-
rode wijn50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
222 kcal /
931 kJ
Eiwitten
4.8 g
Vetten
6.7 g
Koolhydraten
29 g
Vezels
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
9 recepten
Benelux
Benelux

Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Lemon curd
20min
Basis karamel
25min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Geen beoordelingen