Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gekarameliseerde uienjam
- 2 el olijfolie
- 1200 g bruine ui (ong. 8), in kwarten
- 100 g bruine suiker
- 200 g droge witte wijn
- 80 g verjus
- 4 tl ketjap manis (zoete sojasaus)
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 tl witte mosterdzaadjes
- 1 tl zout
Jus
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 350 g water
- 2 - 3 tl kippenbouillonpasta (zie tips)
- 1 el bloem
- 50 g rode wijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 931 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
200 g prei fruiten
20 Min
200 g ui karameliseren
40 Min
Karamelsaus
1h 30min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
200 g ui kleuren
25 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Indische kippenburger
4 Std.
Uiensoep
1 Std.
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min