Apparaten en accessoires
Pruimentaart
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
20 stuks
Ingrediënten
-
melk125 g
-
verse gist (20 g)½ kubus
-
suiker50 g
-
bloem plus extra om te bestrooien350 g
-
ongezouten boter in stukken50 g
-
ei1
-
fijn zout1 snuifje
-
bloem
-
bloemsuiker2 el
-
kaneel½ - 1 tl
-
pruim gehalveerd1300 - 1500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3 g
Calorieën
567 kJ /
135 kcal
Vetten
3 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Uiensoep
1u.
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kruimeldeeg
5min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Koolsoep
50min
Pitabrood
2u.
Amandel Spritz-koekjes
1u.
Romige courgettensoep
25min