
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gelatineblaadjes
- water om te weken
- 1 sinaasappel liefst biologisch
- 150 g witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 309 kcal / 1292 kJ
- Eiwitten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vezels
- 1.5 g