Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 45min
6 porties

Ingrediënten

  • gelatineblaadjes
    6
  • water om te weken
  • sinaasappel liefst biologisch
    1
  • witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
    150 g
  • sinaasappelsap
    20 g
  • room
    400 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen cayennepeper
    ½ tl
  • groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
    150 g
  • limoensap
    40 g
  • verse koriander
    4 stengels
  • rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten
    50 g
  • eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden
    120 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 309 kcal / 1292 kJ
Eiwitten 10 g
Vetten 26 g
Koolhydraten 8 g
Vezels 1.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...