Apparaten en accessoires
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 45min
6 porties
Ingrediënten
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
1292 kJ /
309 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Koffielikeur
40min
Beef Wellington
10u. 10min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min