Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Steak tartaar
30 Min
Chocoladecustard
1h 20 min
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Gin en lavendelijs
14h 35 min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min