Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
TM6 TM5

Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 gelatineblaadjes
  • water, om te weken
  • 1 sinaasappel, liefst biologisch
  • 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
  • 20 g sinaasappelsap
  • 400 g room
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen cayennepeper
  • 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
  • 40 g limoensap
  • 4 stengels verse koriander
  • 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
  • 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1292 kJ / 309 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
8 g
Vetten
26 g
Vezels
1.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten