
Apparaten en accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Voeding per 1 pot
Calorieën
936 kcal /
3922 kJ
Eiwitten
2 g
Vetten
3 g
Koolhydraten
227 g
Vezels
15.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm en venkel risotto
25min
Pruimenjam
Geen beoordelingen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Chocolade rijstpudding
1u. 5min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Pruimentaart
1u. 30min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min