Apparaten en accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Pompoensoep
35min
Hollandaisesaus
15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen