![Chutney van veenbessen en rozemarijn Chutney van veenbessen en rozemarijn](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73E28F11-69AB-43F8-A90F-2F2F5829C512/Derivates/28EA9517-6A53-4580-A283-DBEF4F9DB1BA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 3922 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 227 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confituur van ananas en gember
40 Min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Hollandaisesaus
15min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Romige snijbietsoep
35 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 godz. 5 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Tomatensaus
40 Min