Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 3922 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 227 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 dk
Mayonaise
5min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Mangochutney
1h 20min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min