Apparaten en accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Bechamelsaus
15min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.