Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 3922 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 227 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nessuna valutazione
Lactosevrije warme chocolademelk
Nessuna valutazione
Mangochutney
1h 20min
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nessuna valutazione
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55 min