Apparaten en accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13 godz.
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Pompoensoep
35 min
Hollandaisesaus
15 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 godz. 15 min
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Brak ocen