Apparaten en accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Geklopt eiwit
5min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Chocoladereep likeur
15min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Appelmoes
20min