Apparaten en accessoires
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 potjes
Ingrediënten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kado's uit eigen keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarberijs
36u. 25min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Gin en lavendelijs
14u. 35min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Granité van koffie
8u. 10min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Eendenlever
33u.
Karamel parfait
Geen beoordelingen