
Apparaten en accessoires
Kip gevuld met veenbessen en camembert
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Veenbessenvulling
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
boter20 g
-
gedroogde veenbessen50 g
-
hazelnoten30 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Camembert in vier gesneden150 g
Kip, aardappelen en mosterdsaus
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
verse bieslook in stukken10 takjes
-
boter20 g
-
water500 g
-
kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 - 2 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)6
-
kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)900 g
-
verse sperziebonen gedopt150 - 200 g
-
droge witte wijn20 g
-
bloem2 el
-
pikante mosterd3 tl
-
mierikswortel, in pot2 tl
-
graanmosterd2 tl
-
fijn zout naar believen1 - 2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.5 g
Calorieën
2028 kJ /
483 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
22.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bessenmousse
4u. 50min
Hollandaisesaus
15min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Meringue spoken
12u. 25min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Forel met hollandaisesaus
50min
Bessenschuim
10min