Apparaten en accessoires
Kip gevuld met veenbessen en camembert
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Veenbessenvulling
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
boter20 g
-
gedroogde veenbessen50 g
-
hazelnoten30 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Camembert in vier gesneden150 g
Kip, aardappelen en mosterdsaus
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
verse bieslook in stukken10 takjes
-
boter20 g
-
water500 g
-
1 blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 - 2 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)6
-
kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)900 g
-
verse sperziebonen gedopt150 - 200 g
-
droge witte wijn20 g
-
bloem2 el
-
pikante mosterd3 tl
-
2 tl verse mierikswortelmierikswortel, in pot2 tl
-
graanmosterd2 tl
-
fijn zout naar believen1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.5 g
Calorieën
2028 kJ /
483 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
22.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige aspergesoep
25min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Kippenbouillonpasta
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Romige champignonsoep
20min