Apparaten en accessoires
Kip gevuld met veenbessen en camembert
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Veenbessenvulling
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
boter20 g
-
gedroogde veenbessen50 g
-
hazelnoten30 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Camembert in vier gesneden150 g
Kip, aardappelen en mosterdsaus
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
verse bieslook in stukken10 takjes
-
boter20 g
-
water500 g
-
1 blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 - 2 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)6
-
kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)900 g
-
verse sperziebonen gedopt150 - 200 g
-
droge witte wijn20 g
-
bloem2 el
-
pikante mosterd3 tl
-
2 tl verse mierikswortelmierikswortel, in pot2 tl
-
graanmosterd2 tl
-
fijn zout naar believen1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.5 g
Calorieën
2028 kJ /
483 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
22.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Groenteflan
1u. 35min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Forel met hollandaisesaus
50min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Perzik Bellini
5min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Bearnaisesaus
15min