Apparaten en accessoires
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
4 portie
Ingrediënten
Ossobuco
-
peterselie, vers alleen bladeren5 takjes
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen schil (zonder witte pit)½
-
selderstengel in stukken30 g
-
wortel in stukken70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
olijfolie65 g
-
kalfsschenkels met bot (ongeveer 230 g per stuk)4
-
bloem voor bloem
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)25 g
-
witte wijn, droog50 g
-
zout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tomatenblokjes uit blik150 g
-
vleesbouillon300 g
Risotto met saffraan
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bijvoorbeeld Carnaroli of Arborio, kooktijd 14 minuten320 g
-
witte wijn, droog100 g
-
vleesbouillon750 g
-
saffraan1 - 2 snuifjes
-
zout5 g
-
boter20 g
-
Parmezaanse kaas, geraspt40 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
1512.2 kcal /
6327 kJ
Eiwitten
114 g
Vetten
79.8 g
Koolhydraten
78.7 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
28.8 g
Natrium
1854.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gyoza met kip en knoflook
45min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Žádné hodnocení
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1hod. 30min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Aardappel-wortel hapjes
40min
Kimchi mac&cheese
50min
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Paastuin
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1hod.
Driekoningentaart 100% chocolade
1hod. 35min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Žádné hodnocení