Apparaten en accessoires
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
4 portie
Ingrediënten
Ossobuco
-
peterselie, vers alleen bladeren5 takjes
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen schil (zonder witte pit)½
-
selderstengel in stukken30 g
-
wortel in stukken70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
olijfolie65 g
-
kalfsschenkels met bot (ongeveer 230 g per stuk)4
-
bloem voor bloem
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)25 g
-
witte wijn, droog50 g
-
zout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tomatenblokjes uit blik150 g
-
vleesbouillon300 g
Risotto met saffraan
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bijvoorbeeld Carnaroli of Arborio, kooktijd 14 minuten320 g
-
witte wijn, droog100 g
-
vleesbouillon750 g
-
saffraan1 - 2 snuifjes
-
zout5 g
-
boter20 g
-
Parmezaanse kaas, geraspt40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1854.5 mg
Eiwitten
114 g
Calorieën
6327 kJ /
1512.2 kcal
Vetten
79.8 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
28.8 g
Koolhydraten
78.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Ananas Dessert met Meringue
25min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen