Apparaten en accessoires
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
4 portie
Ingrediënten
Ossobuco
-
peterselie, vers alleen bladeren5 takjes
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen schil (zonder witte pit)½
-
selderstengel in stukken30 g
-
wortel in stukken70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
olijfolie65 g
-
kalfsschenkels met bot (ongeveer 230 g per stuk)4
-
bloem voor bloem
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)25 g
-
witte wijn, droog50 g
-
zout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
tomatenblokjes uit blik150 g
-
vleesbouillon300 g
Risotto met saffraan
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bijvoorbeeld Carnaroli of Arborio, kooktijd 14 minuten320 g
-
witte wijn, droog100 g
-
vleesbouillon750 g
-
saffraan1 - 2 snuifjes
-
zout5 g
-
boter20 g
-
Parmezaanse kaas, geraspt40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1854.5 mg
Eiwitten
114 g
Calorieën
6327 kJ /
1512.2 kcal
Vetten
79.8 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
28.8 g
Koolhydraten
78.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen