Apparaten en accessoires
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 stuks
Ingrediënten
-
pruimtomaten stevig, die in hun geheel in de invoeropening passen (2 tomaten)200 g
-
ijsbergsla het dikste deel vande kern verwijderd, in 3-4 porties, die in de invoeropening passen150 g
-
ui verticaal doormidden gesneden70 g
-
prei in stukken, die in de invoeropening passen130 g
-
gemengde paprika's in 4 partjes gesneden, zaadjes en vliezen verwijderd180 g
-
champignon de Paris, vers heel, steeltjes verwijderd (ongeveer 6-7 champignons)80 g
-
wortelen geschild100 g
-
Emmental in stukken gesneden, die in de invoeropening passen150 g
-
verse peterselie harde stelen verwijderd½ bos
-
crème fraîche150 g
-
olijfolie40 g
-
verse jonge spinazie50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
tarwebloem tortilla's6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
812 mg
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1654.1 kJ /
395.3 kcal
Vetten
22.6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
36.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Naan (Hindoe brood)
2u.
Appel-notenbrood
1u. 25min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Kracht Muesli
25min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Soba noodle mee goreng
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Indiase groentencurry
50min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.