Apparaten en accessoires
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
6 stuks
Ingrediënten
-
pruimtomaten stevig, die in hun geheel in de invoeropening passen (2 tomaten)200 g
-
ijsbergsla het dikste deel vande kern verwijderd, in 3-4 porties, die in de invoeropening passen150 g
-
ui verticaal doormidden gesneden70 g
-
prei in stukken, die in de invoeropening passen130 g
-
gemengde paprika's in 4 partjes gesneden, zaadjes en vliezen verwijderd180 g
-
champignon de Paris, vers heel, steeltjes verwijderd (ongeveer 6-7 champignons)80 g
-
wortelen geschild100 g
-
Emmental in stukken gesneden, die in de invoeropening passen150 g
-
verse peterselie harde stelen verwijderd½ bos
-
crème fraîche150 g
-
olijfolie40 g
-
verse jonge spinazie50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
tarwebloem tortilla's6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
812 mg
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1654.1 kJ /
395.3 kcal
Vetten
22.6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
8.9 g
Koolhydraten
36.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Gnocchi Tricolore
35min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min