Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pruimtomaten, stevig, die in hun geheel in de invoeropening passen (2 tomaten)
- 150 g ijsbergsla, het dikste deel vande kern verwijderd, in 3-4 porties, die in de invoeropening passen
- 70 g ui, verticaal doormidden gesneden
- 130 g prei, in stukken, die in de invoeropening passen
- 180 g gemengde paprika's, in 4 partjes gesneden, zaadjes en vliezen verwijderd
- 80 g champignon de Paris, vers, heel, steeltjes verwijderd (ongeveer 6-7 champignons)
- 100 g wortelen, geschild
- 150 g Emmental, in stukken gesneden, die in de invoeropening passen
- ½ bos verse peterselie, harde stelen verwijderd
- 150 g crème fraîche
- 40 g olijfolie
- 50 g verse jonge spinazie
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 6 tarwebloem tortilla's
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Vegetarische Wellington
2h 10 min
Bloemkool korma
2h 20min
Indiase groentencurry
50 min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min