
Apparaten en accessoires
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten30 g
Gnocchi met saus
-
verse basilicumbladeren15 g
-
uien gehalveerd70 g
-
teentje knoflook1
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water70 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gnocchi800 g
-
zonnebloemolie3 el
Fruitsorbet
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
bevroren fruit in stukken (bijv. mango, ananas, peer, bessen)500 g
-
citroensap (optioneel)2 tl
-
eiwit (optioneel)1
Broccolisalade en afwerking saus
-
rode paprika in stukken (2 cm)1
-
appel groot, in kwarten1
-
broccoliroosjes250 g
-
pijnboompitten30 g
-
olie25 g
-
azijn15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
kruidenzout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
mascarpone (250 g)6 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
964 kcal /
4037 kJ
Eiwitten
20 g
Vetten
50 g
Koolhydraten
101 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
20 g
Natrium
2123 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Koken van basmatirijst
35min
Chocolade sneeuwballen
1u.
Alpengratin
50min
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Kleverige sesamkip
40min