Apparaten en accessoires
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten30 g
Gnocchi met saus
-
verse basilicumbladeren15 g
-
uien gehalveerd70 g
-
teentje knoflook1
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water70 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gnocchi800 g
-
zonnebloemolie3 el
Fruitsorbet
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
bevroren fruit in stukken (bijv. mango, ananas, peer, bessen)500 g
-
citroensap (optioneel)2 tl
-
eiwit (optioneel)1
Broccolisalade en afwerking saus
-
rode paprika in stukken (2 cm)1
-
appel groot, in kwarten1
-
broccoliroosjes250 g
-
pijnboompitten30 g
-
olie25 g
-
azijn15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
kruidenzout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
mascarpone (250 g)6 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2123 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
4037 kJ /
964 kcal
Vetten
50 g
Vezels
15.8 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
101 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Vruchtenroomijs
5min
Ijs van bevroren fruit
5min
Spaghetti carbonara
40min
Enchiladas met rundvlees
30min
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Asperge-watermeloen salade
40min
Pastasalade met groenten
1u.
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Alpengratin
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min