Apparaten en accessoires
Pastasalade met kip
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen40 g
-
lente-uien in stukken50 g
-
olijfolie50 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)300 g
-
water1200 g
-
kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
droge pasta type farafalle200 g
-
wortelen in stukken (4 mm)300 g
-
200 g verse doperwtenbevroren doperwten200 g
-
azijn30 g
-
geraspte citroenschil5 g
-
roomkaas100 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ - ½ tl
-
sla in plakjes60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
lente-uien in dunne plakjes, als afwerking20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
291.5 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
1721.5 kJ /
411.5 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Rabarberijs
36u. 25min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Basis kippenbouillon
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min