Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
of 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip met amandelen
25 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Komkommersalade met dille
10 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Halloween-worstvingers
1h
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
1h 25min
Arabische kip met couscous
45min