Apparaten en accessoires
Pastasalade met kip
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen40 g
-
lente-uien in stukken50 g
-
olijfolie50 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)300 g
-
water1200 g
-
kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
droge pasta type farafalle200 g
-
wortelen in stukken (4 mm)300 g
-
200 g verse doperwtenbevroren doperwten200 g
-
azijn30 g
-
geraspte citroenschil5 g
-
roomkaas100 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ - ½ tl
-
sla in plakjes60 g
-
verse jonge spinazie60 g
-
lente-uien in dunne plakjes, als afwerking20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
291.5 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
1721.5 kJ /
411.5 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
5.1 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Pastasalade met groenten
1u.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kip met romige groenten saus
50min
Appel en citroen krans
50min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min