Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
of 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 291.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Frangipane met peer
1sa 30 dk
Tonijnkroketten
1sa 30 dk
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1sa
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min