
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta type farafalle
- 300 g wortelen in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
of 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien in dunne plakjes, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 411.5 kcal / 1721.5 kJ
- Eiwitten
- 21 g
- Vetten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Natrium
- 291.5 mg