Apparaten en accessoires
Vissticks met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optioneel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.16 g
Calorieën
1321 kJ /
316 kcal
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g
Koolhydraten
26.43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kip in perziksaus
40min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Chocoladeroomijs
12u.
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min