Apparaten en accessoires
Vissticks met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optioneel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.16 g
Calorieën
1321 kJ /
316 kcal
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g
Koolhydraten
26.43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Gehakte uien
5min
Batch cooking - Basisrecepten
Pas d’évaluation
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Geklopt eiwit
5min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Chai-theepoeder
15min
Basilicumpesto
10min