Apparaten en accessoires
Vissticks met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optioneel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.16 g
Calorieën
1321 kJ /
316 kcal
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g
Koolhydraten
26.43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Knapperige chocolade stokjes
55min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Japanse kip curry
55min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Vislasagne met courgette
1u.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Koffielikeur
40min
Ananas zandkoekjes
2u.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min