Apparaten en accessoires
Vissticks met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optioneel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.16 g
Calorieën
1321 kJ /
316 kcal
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g
Koolhydraten
26.43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Charoset
15min
Mini monsters
1u. 25min
Salade van gehakte groenten
10min
Tequila 'Refresher'
5min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Mangosapje met cayennepeper
10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Witte chocolade cheesecake
16u.