
Apparaten en accessoires
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)140 g
-
gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)200 g
Vulling
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse artisjokharten300 g
-
witte wijn100 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
ricotta100 g
-
eieren2
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
cannellonibuisjes (ong. 180 g)16
Tomatensaus
-
selderstengel in stukken40 g
-
ui30 g
-
wortelen in stukken40 g
-
teentje knoflook1
-
tomaten uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
2997 kJ /
715 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12.2 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Focaccia met uien
1u. 30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Japanse kip curry
55min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min