Apparaten en accessoires
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)140 g
-
gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)200 g
Vulling
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
300 g artisjokharten uit blik, uitgelektverse artisjokharten300 g
-
witte wijn100 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
ricotta100 g
-
eieren2
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
cannellonibuisjes (ong. 180 g)16
Tomatensaus
-
selderstengel in stukken40 g
-
ui30 g
-
wortelen in stukken40 g
-
teentje knoflook1
-
400 g rijpe tomaten, in stukken (3-4 cm)tomaten uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
2997 kJ /
715 kcal
Vetten
39 g
Vezels
12.2 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Vislasagne met courgette
1u.
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Russische rode bietensalade
1u. 10min