Apparaten en accessoires
Gazpacho met kers en munt
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
604 kJ /
144 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen