Apparaten en accessoires
Gazpacho met kers en munt
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
6 porties
Ingrediënten
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
604 kJ /
144 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Favorieten uit Nederland
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Groentepannenkoekjes
20min
Pizza-Burrata
1u. 40min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Eendenlever
33u.
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min