Apparaten en accessoires
Romige Marokkaanse bonensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten doormidden gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
450 g diepgevroren tuinbonenverse tuinbonen450 g
-
courgettes in blokjes200 g
-
tomaten in blokjes200 g
-
water600 g
-
verse muntblaadjes5
-
verse korianderbladeren5
-
komijnzaden2 tl
-
fijn zout naar smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Groente-Omeletten
30min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1u. 30min
Borscht
50min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Ijs van chocolademousse
3u.
Rode bietensap
10min
Gembersoep met rode paprika
50min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.