Apparaten en accessoires
Romige Marokkaanse bonensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten doormidden gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
450 g diepgevroren tuinbonenverse tuinbonen450 g
-
courgettes in blokjes200 g
-
tomaten in blokjes200 g
-
water600 g
-
verse muntblaadjes5
-
verse korianderbladeren5
-
komijnzaden2 tl
-
fijn zout naar smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Kip met citroen
50min
Slasapje
Geen beoordelingen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Linzensoep met spinazie
50min
Vegan Bolognese
50min