Apparaten en accessoires
Romige Marokkaanse bonensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten doormidden gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
450 g diepgevroren tuinbonenverse tuinbonen450 g
-
courgettes in blokjes200 g
-
tomaten in blokjes200 g
-
water600 g
-
verse muntblaadjes5
-
verse korianderbladeren5
-
komijnzaden2 tl
-
fijn zout naar smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Fijngehakt rauw vlees
35min
Minestrone
45min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Vegetarische chili
1u. 5min
Cashew- en kokosmelk
10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min