Apparaten en accessoires
Romige Marokkaanse bonensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten doormidden gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
450 g diepgevroren tuinbonenverse tuinbonen450 g
-
courgettes in blokjes200 g
-
tomaten in blokjes200 g
-
water600 g
-
verse muntblaadjes5
-
verse korianderbladeren5
-
komijnzaden2 tl
-
fijn zout naar smaak1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koolsoep
50min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Borscht
50min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Verse zomerse loempia’s
30min
Rode bietensap
10min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Linzensoep met spinazie
50min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Gembersoep met rode paprika
50min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min