Apparaten en accessoires
Mallorcaanse vissoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
901 kJ /
215 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Champignons of zwammen met look
20min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Ezogelin Soep
1h 5min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation