Apparaten en accessoires
Mallorcaanse vissoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
901 kJ /
215 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Kimchi mac&cheese
50min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Aardappelgoulash
1u.
Ezogelin Soep
1u. 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Zeevruchtensoep
30min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min