Apparaten en accessoires
Mallorcaanse vissoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
901 kJ /
215 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 h 40 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 h 10 min
Cholent
No ratings
Bloemkool korma
2 h 20 min
Zoetzure vis met rijst
1 h 5 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Salade met kip en spelt
1 h 15 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Kip met rode paprika
1 h 5 min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
No ratings
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 h 5 min