Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Minuut koolsla
10 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Ratatouille galette
1h 30min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1小时 40 分钟
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h