Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Viscurry
35 min
Gorgonzola spread
Ninguna valoración
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Ninguna valoración
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Zalmburgers
25min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.