
Apparaten en accessoires
Mallorcaanse vissoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
215 kcal /
901 kJ
Eiwitten
20 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
4.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolade-Sinaasappel Posset
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min