Apparaten en accessoires
Mexicaanse tostadas met gehakt
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
-
panela kaas (Mexicaanse verse kaas) in stukken200 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
wortelen in stukken200 g
-
rozijnen150 g
-
tomaten in stukken850 g
-
olijfolie40 g
-
uien in stukken250 g
-
teentjes knoflook3
-
rundergehakt1000 g
-
zout3 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
Mexicaanse tostada's om op te dienen
-
bindsla of Romeinse sla om op te dienen
-
zure room om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2138 kJ /
509 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Tandoori kip wraps
50min
Aromatische kipcurry
1u.
Kipfilets pizzaiola
55min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Risotto bolognese
45min