Apparaten en accessoires
Mexicaanse tostadas met gehakt
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
10 porties
Ingrediënten
-
panela kaas (Mexicaanse verse kaas) in stukken200 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
wortelen in stukken200 g
-
rozijnen150 g
-
tomaten in stukken850 g
-
olijfolie40 g
-
uien in stukken250 g
-
teentjes knoflook3
-
rundergehakt1000 g
-
zout3 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
Mexicaanse tostada's om op te dienen
-
bindsla of Romeinse sla om op te dienen
-
zure room om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
2138 kJ /
509 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lasagne bolognese
2u. 30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Risotto bolognese
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Noedelsoep
35min
Kipfilets pizzaiola
55min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min