Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g panela kaas (Mexicaanse verse kaas), in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 200 g wortelen, in stukken
- 150 g rozijnen
- 850 g tomaten, in stukken
- 40 g olijfolie
- 250 g uien, in stukken
- 3 teentjes knoflook
- 1000 g rundergehakt
- 3 tl zout
- 1 tl verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Mexicaanse tostada's, om op te dienen
- bindsla of Romeinse sla, om op te dienen
- zure room, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2138 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aromatische kipcurry
1u.
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Sushi tacos
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30 min
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Mexicaanse limoensoep
40min