Apparaten en accessoires
Roze roerei
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
620.1 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1857.5 kJ /
442 kcal
Vetten
32.6 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
17.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sate Ayam
1u. 30min
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Citroenijs
8u. 30min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Proteïnepudding
6u. 35min