Apparaten en accessoires
Roze roerei
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
620.1 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1857.5 kJ /
442 kcal
Vetten
32.6 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
17.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Groentepannenkoekjes
20min
Vanillevla met rabarber
50min
Fruit ijs
5min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Rode kool cups met kip
25min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Mousse van kaas
10min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min