
Apparaten en accessoires
Roze roerei
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Voeding per 1 portie
Calorieën
442 kcal /
1857.5 kJ
Eiwitten
18.1 g
Vetten
32.6 g
Koolhydraten
17.6 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
8.1 g
Natrium
620.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux