Apparaten en accessoires
Groene bron
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 glazen
Ingrediënten
-
boerenkool20 g
-
verse spinaziebladeren100 g
-
komkommer in stukken200 g
-
groene appel (ong. 150 g), in stukken1
-
limoen geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
gember, vers naar believen, geschild, in kleine stukken5 - 10 g
-
appelsap250 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
1 g
Calorieën
409 kJ /
98 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vitamine boost
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Pasta met prei en ajvar
30min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Detoxsapje met appel en peer
10min
Mangosapje met cayennepeper
10min