Apparaten en accessoires
Thaise burgers
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
citroengras, vers in stukken (1 cm)1 stengel
-
rode peper gedroogd of vers, zonder zaadjes1
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes gedroogd of vers, zonder zaadjes2
-
koriander3 stengels
-
verse knop paddestoelen gehalveerd200 g
-
fijn zout½ tl
-
400 g gemengd gehaktvarkensgehakt400 g
-
1 - 2 ansjovisfilets, in olievissaus1 el
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1337 kJ /
320 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Rode kool cups met kip
25min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Tzatziki
20min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Beef laab
1u. 5min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.