Apparaten en accessoires
Thaise burgers
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
citroengras, vers in stukken (1 cm)1 stengel
-
rode peper gedroogd of vers, zonder zaadjes1
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes gedroogd of vers, zonder zaadjes2
-
koriander3 stengels
-
verse knop paddestoelen gehalveerd200 g
-
fijn zout½ tl
-
400 g gemengd gehaktvarkensgehakt400 g
-
1 - 2 ansjovisfilets, in olievissaus1 el
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1337 kJ /
320 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Sushi tacos
1u.
Rode kool cups met kip
25min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Beef laab
1u. 5min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Miso carbonara udon noedels
25min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Kip garam masala
50min
Piadina uit Emilia Romagna
15min