Apparaten en accessoires
Thaise burgers
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
citroengras, vers in stukken (1 cm)1 stengel
-
rode peper gedroogd of vers, zonder zaadjes1
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes gedroogd of vers, zonder zaadjes2
-
koriander3 stengels
-
verse knop paddestoelen gehalveerd200 g
-
fijn zout½ tl
-
400 g gemengd gehaktvarkensgehakt400 g
-
1 - 2 ansjovisfilets, in olievissaus1 el
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
22 g
Calorieën
1337 kJ /
320 kcal
Vetten
25 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Beef laab
1u. 5min
Mexicaanse kippensoep
40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min