
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glutenvrij deeg
- boter, om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter, gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water, koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei, enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2386 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Vleesbouillonpasta
45min
Meloencrumble
1u.
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Amandelmelk
10min
Pindakaas
Geen beoordelingen
5min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
1u.
Rucola taart
Geen beoordelingen
40min
Rogge flatbreads
Geen beoordelingen
2u. 10min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
15min