![Quiche met kip en peer Quiche met kip en peer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc351163-b984-4a1a-adb7-a50db900d1fe/Derivates/b775f32e-6772-4e51-bbda-93f5ec184f0a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glutenvrij deeg
- boter, om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter, gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water, koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei, enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2386 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Appelpunch
Geen beoordelingen
Quiche lorraine
50 分钟
Kokos en karamel cheesecake
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 分钟
Aardappelkoekjes
45 Min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min