Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glutenvrij deeg
- boter, om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter, gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water, koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei, enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2386 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 39.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1h 15 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Mediterrane kippenpastei
50 min
Pastilla met kip
1h 10 min
Pastasalade met groenten
1h
Champignontaart
Geen beoordelingen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Aardbeienmilkshake
5 min
Tex-mexburger
4h 25min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45 min