Apparaten en accessoires
Quiche met kip en peer
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Glutenvrij deeg
-
boter om in te vetten
-
rijstmeel140 g
-
maïzena (zetmeel)160 g
-
zout¼ tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
boter gekoeld160 g
-
ei1
-
azijn1 tl
-
water koud40 g
Vulling met kip en peer
-
teentjes knoflook2
-
prei enkel het witte deel, in stukken1
-
boter50 g
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (3 cm)600 g
-
verse tijm enkel de blaadjes3 takjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
water50 g
-
maïzena (zetmeel)2 - 3 el
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
witte wijn50 g
-
peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)150 g
-
volle room50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
2386 kJ /
568 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
38.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbeien mille-feuille
5u.
Rucola taart
Geen beoordelingen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Koken van bulgur
35min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Tex-mexburger
4u. 25min
Beef laab
1u. 5min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min