Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
of room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
of pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1h 15min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Nessuna valutazione
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nessuna valutazione
Rudolphs Mocktail
30 分钟
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Mini Fougasse
Nessuna valutazione
Ciabattabroodjes
3h 30min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
De wafels van de foor
3h