Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
of room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
of pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Rucola taart
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Spaghetti carbonara
30 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Spaghetti muffins
55 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min