Apparaten en accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
332 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
766.1 kJ /
183.1 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Perzik- en Amandelijs
Geen beoordelingen
Vegan Bolognese
50min
Vanillevla met rabarber
50min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
XXL - Pompoensoep
50min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Rode kool met appel
1u. 10min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min