Apparaten en accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
332 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
766.1 kJ /
183.1 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Zalm met rijst en champignons
30min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Basilicumpesto
10min