
Apparaten en accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Voeding per 1 portie
Natrium
332 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
766.1 kJ /
183.1 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Franse brunch
Geen beoordelingen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Green Godess Salade
20min