Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
of room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
of pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
XXL - Pompoensoep
50min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 dk
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45min
Pizzadeeg
1h