
Apparaten en accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
183.1 kcal /
766.1 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
17.5 g
Koolhydraten
2.3 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Natrium
332 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux