Boter plank met spinaziepesto

Boter plank met spinaziepesto

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 10min
20 porties

Ingrediënten

  • slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    500 g
    room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • melk
    20 g
  • Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
    50 g
    pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • geroosterd en ongezouten cashewnoten
    40 g
  • bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
    90 g
  • knoflookteentje
    ½
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • Parma ham
    10 sneetjes

Voeding per 1 portie

Calorieën 183.1 kcal / 766.1 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 17.5 g
Koolhydraten 2.3 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 7.7 g
Natrium 332 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...