Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rijstnoedels, naar keuze (zie tips)
- 20 g gember, vers wortel
- 1000 g kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)
- 50 g witte miso (of shiro miso)
- 40 g tamari saus
- 500 g kiphaasjes, in tweeën gesneden
- 200 - 300 g savooiekoolblad, in dunne plakjes gesneden (zie Tips)
- 1 bos groenten, Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)
- 8 verse shiitakes, fijn gesneden
- 100 g enokitake champignons, verse
- geroosterd sesamzaad, om te bestrooien
- 3 lente-uien, bijgesneden en in dunne plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1823.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 分钟
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min