Apparaten en accessoires
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
rijstnoedel naar keuze (zie tips)200 g
-
gember, vers wortel20 g
-
kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)1000 g
-
tamari saus40 g
-
witte miso (of shiro miso)50 g
-
kiphaasjes in tweeën gesneden500 g
-
savooiekoolblad in dunne plakjes gesneden (zie Tips)200 - 300 g
-
groenten Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)1 bos
-
geroosterd sesamzaad om te bestrooien
-
enokitake champignons, verse100 g
-
verse shiitake fijn gesneden8
-
lente-uien bijgesneden en in dunne plakjes gesneden3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1823.5 mg
Eiwitten
41.7 g
Calorieën
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Vetten
8 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Goulash van linzen en champignons
45min
Hornazo
Geen beoordelingen
Tandoori kip wraps
50min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Mexicaanse limoensoep
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min