Apparaten en accessoires
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
rijstnoedel naar keuze (zie tips)200 g
-
gember, vers wortel20 g
-
kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)1000 g
-
tamari saus40 g
-
witte miso (of shiro miso)50 g
-
kiphaasjes in tweeën gesneden500 g
-
savooiekoolblad in dunne plakjes gesneden (zie Tips)200 - 300 g
-
groenten Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)1 bos
-
geroosterd sesamzaad om te bestrooien
-
enokitake champignons, verse100 g
-
verse shiitake fijn gesneden8
-
lente-uien bijgesneden en in dunne plakjes gesneden3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1823.5 mg
Eiwitten
41.7 g
Calorieën
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Vetten
8 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groente-Omeletten
30min
Pad Thai
45min
Shakshuka
50min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Gnocchi Tricolore
35min
Thaise rode curry
1u.
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.