Apparaten en accessoires
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
rijstnoedel naar keuze (zie tips)200 g
-
gember, vers wortel20 g
-
kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)1000 g
-
tamari saus40 g
-
witte miso (of shiro miso)50 g
-
kiphaasjes in tweeën gesneden500 g
-
savooiekoolblad in dunne plakjes gesneden (zie Tips)200 - 300 g
-
groenten Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)1 bos
-
geroosterd sesamzaad om te bestrooien
-
enokitake champignons, verse100 g
-
verse shiitake fijn gesneden8
-
lente-uien bijgesneden en in dunne plakjes gesneden3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1823.5 mg
Eiwitten
41.7 g
Calorieën
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Vetten
8 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Geen beoordelingen
Spookachtige snacks
1u. 15min
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen