Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rijstnoedel, naar keuze (zie tips)
- 20 g gember, vers wortel
- 1000 g kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)
- 40 g tamari saus
- 50 g witte miso (of shiro miso)
- 500 g kiphaasjes, in tweeën gesneden
- 200 - 300 g savooiekoolblad, in dunne plakjes gesneden (zie Tips)
- 1 bos groenten, Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)
- geroosterd sesamzaad, om te bestrooien
- 100 g enokitake champignons, verse
- 8 verse shiitake, fijn gesneden
- 3 lente-uien, bijgesneden en in dunne plakjes gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1769.7 kJ / 421.4 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1823.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
Pas d’évaluation
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 godz. 20 min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Basis kippenbouillon
35 min