
Apparaten en accessoires
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
teentjes knoflook4
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten100 g
-
citroensap20 g
-
zout2 ½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
rode paprika stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden400 g
-
rode uien in dunne partjes (± 1 cm)100 g
-
aardappelen in partjes (± 3 cm)100 g
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen in plakjes (0,5 cm)1
-
verse tijm2 takjes
-
verse rozemarijn2 takjes
-
venkelknol in plakjes (± 3 mm)300 g
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 5 cm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
geroosterde rode paprika's (zie tip)140 g
-
gepelde amandelen 15 min geweekt in heet water en uitgelekt100 g
-
brood in plakjes, om op te dienen500 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
1954.1 kcal /
8176.1 kJ
Eiwitten
234.6 g
Vetten
67.7 g
Koolhydraten
92.7 g
Vezels
15.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Natrium
2731.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ratatouille
40min
Stevige linzenchili
50min
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Huzarensalade
25min
Pastasalade met groenten
1u.