Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa van radijzen
- 160 g rode radijsjes, schoongemaakt
- 1 rode ui (ong. 60 g), gehalveerd
- 10 g mosterd (ong. 1 tl)
- 25 g witte wijnazijn
- 35 g olijfolie
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 15 g kappertjes, uitgelekt
Broccoliburgers
- 460 g water
- 500 g broccoli, in roosjes
- 70 g rauwe amandelen, hele
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 20 g broodkruimels, veganistisch
- 30 g havermeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Moussaka met linzen
2h 20min
Balletjes met aubergines
1h
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Stoofgerecht met tofu
30min