Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
of 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2404.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Roergebakken champignons
55 λεπτ.
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Courgetteomelet
40 min
Indiase groentencurry
50min