Apparaten en accessoires
Bloemkool korma
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Vetten
31 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde groenten
1u. 20min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Curryworst en linzen
1u.
Gestoomde Chinese groenten
30min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Falafel met rode bieten hummus
20min
Soba noodle mee goreng
40min