Apparaten en accessoires
Bloemkool korma
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Vetten
31 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Soba noodle mee goreng
40min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Balletjes met aubergines
1u.
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Indiase groentencurry
50min
Amandelpap
10min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min