Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
of 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2404.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gembersoep met rode paprika
50min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
200 g ui fruiten
20min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min