Apparaten en accessoires
Bloemkool korma
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Vetten
31 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Hong Kong rijst met worst
55min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Indiase groentencurry
50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min