Apparaten en accessoires
Bloemkool korma
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Vetten
31 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cholent
Geen beoordelingen
Pompoen baba ganoush
35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Asperge-watermeloen salade
40min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Mallorcaanse vissoep
40min