![Kruiden en Cashew dip Kruiden en Cashew dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3A73DCC-CADD-418C-90A2-7124EE26528F/Derivates/7457AD04-0EC9-4E5E-9A1F-0514ED384105.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rauwe cashewnoten, ongezouten
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. peterselie, basilicum, koriander)
- 2 volle el voedingsgist vlokken
- 110 g water, koud
- 15 g citroensap
- 40 g olie met neutrale smaak (bv. zonnebloemolie, gemalen notenolie)
- 1 teentje knoflook
- ½ - ¾ tl zout, volgens smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 - 2 el verse bieslook, versnipperd (2 mm), volgens smaak
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 6711 kJ / 1604 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 135 g
- Vezels
- 8 g