Apparaten en accessoires
Mini champignon pasteitjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
300 g volkoren tarwebloembloem300 g
-
water ijskoud80 g
-
boter in stukken220 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
400 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes400 g
-
room, min. 30% vet80 g
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
verse tijm als afwerking
-
ei losgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
909.1 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
3656.7 kJ /
874 kcal
Vetten
60.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
37.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Zalmsoufflé
1u.
Noten bolognese
35min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Chai-theepoeder
15min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Gebakken kaastaart
3u. 10min
Paddenstoelentaart
1u. 30min