
Apparaten en accessoires
Mini champignon pasteitjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
bloem300 g
-
water ijskoud80 g
-
boter in stukken220 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
Gruyère kaas in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes400 g
-
room, min. 30% vet80 g
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
verse tijm als afwerking
-
ei losgeklopt, om te kleuren1
Voeding per 1 stuk
Calorieën
874 kcal /
3656.7 kJ
Eiwitten
19.7 g
Vetten
60.6 g
Koolhydraten
65.3 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
37.3 g
Natrium
909.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux