Apparaten en accessoires
Mini champignon pasteitjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
4 stuks
Ingrediënten
-
300 g volkoren tarwebloembloem300 g
-
water ijskoud80 g
-
boter in stukken220 g
-
gemalen nootmuskaat2 - 3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ tl
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken80 g
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
400 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in plakjes400 g
-
room, min. 30% vet80 g
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
verse tijm als afwerking
-
ei losgeklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
909.1 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
3656.7 kJ /
874 kcal
Vetten
60.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
37.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groente-Omeletten
30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Vitello tonnato
13u.