Apparaten en accessoires
Linzensoep met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optioneel)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1887 kJ /
451 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
10.5 g
Koolhydraten
67.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Linzenbrood
1u. 55min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Stevige linzenchili
50min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min