Apparaten en accessoires
Linzensoep met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optioneel)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1887 kJ /
451 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
10.5 g
Koolhydraten
67.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min