
Apparaten en accessoires
Linzensoep met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
selderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
verse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optioneel)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
451 kcal /
1887 kJ
Eiwitten
18.8 g
Vetten
13.7 g
Koolhydraten
67.3 g
Vezels
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux