Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui, in kwartjes
- 50 g wortel, gepeld en in schijfjes (0,5 cm)
- 50 g selderij bladeren, gewassen en gedroogd
- 250 g linzen
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 el groentebouillon
- 1000 g water
- 50 g olijfolie
- 200 g verse spinaziebladeren, gewassen en gedroogd
- ½ tl fijn zout (optioneel)
- 160 g rijst (kooktijd 16 minuten)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Aardappelsoep met curry
35p
Romige Marokkaanse bonensoep
35p
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
No ratings
Linzen, champignons en notenpasteitjes
No ratings
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Groenteflan
1h 35min
Pompoen baba ganoush
35p
Stoofpot van linzen
2h 35min