Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui, in kwartjes
- 50 g wortel, gepeld en in schijfjes (0,5 cm)
- 50 g selderij bladeren, gewassen en gedroogd
- 250 g linzen
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 el groentebouillon
- 1000 g water
- 50 g olijfolie
- 200 g verse spinaziebladeren, gewassen en gedroogd
- ½ tl fijn zout (optioneel)
- 160 g rijst (kooktijd 16 minuten)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Goulash van linzen en champignons
45min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Linzenbrood
1h 55 min
Omelet van eiwit
35 min
Gembersoep met rode paprika
50min