Apparaten en accessoires
Linzensoep met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optioneel)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1887 kJ /
451 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
10.5 g
Koolhydraten
67.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Groene bron
10min
Rode bietensap
10min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min