
Apparaten en accessoires
Linzensoep met spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
selderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
verse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optioneel)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
451 kcal /
1887 kJ
Eiwitten
18.8 g
Vetten
13.7 g
Koolhydraten
67.3 g
Vezels
10.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Boekweit met champignons
25min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Linzenbrood
1u. 55min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Moussaka met linzen
2u. 20min