Apparaten en accessoires
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Aardappeldeeg
-
water600 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)800 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 - 60 g
-
ei1
-
paneermeel en iets meer om door te wentelen50 - 60 g
-
Dijon mosterd10 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
Champignonvulling
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie en iets meer om te bewerken en te frituren20 g
-
150 g verse champignons, de Paris, in stukken (2 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)150 g
-
4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehaktverse dille enkel de blaadjes, grof gehakt4 - 5 takjes
-
zure room om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
455.4 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
694.2 kJ /
165.9 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
24.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelsoep met curry
35min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Miso carbonara udon noedels
25min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Zalmsoufflé
1u.