Apparaten en accessoires
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Aardappeldeeg
-
water600 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)800 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 - 60 g
-
ei1
-
paneermeel en iets meer om door te wentelen50 - 60 g
-
Dijon mosterd10 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
Champignonvulling
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie en iets meer om te bewerken en te frituren20 g
-
150 g verse champignons, de Paris, in stukken (2 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)150 g
-
4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehaktverse dille enkel de blaadjes, grof gehakt4 - 5 takjes
-
zure room om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
455.4 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
694.2 kJ /
165.9 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
24.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min
Vegan moussaka
1u. 50min
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Gierst met kip en curry
35min
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Chai latte parfait
15u. 5min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Japanse kip curry
55min
Kip met romige groenten saus
50min
Kip met amandelen
25min