
Apparaten en accessoires
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Aardappeldeeg
-
water600 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)800 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 - 60 g
-
ei1
-
paneermeel en iets meer om door te wentelen50 - 60 g
-
Dijon mosterd10 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
Champignonvulling
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie en iets meer om te bewerken en te frituren20 g
-
verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)150 g
-
verse dille enkel de blaadjes, grof gehakt4 - 5 takjes
-
zure room om op te dienen
Voeding per 1 stuk
Calorieën
165.9 kcal /
694.2 kJ
Eiwitten
6.6 g
Vetten
5.2 g
Koolhydraten
24.1 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Natrium
455.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux