Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
of 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
of 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room, om op te dienen
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 455.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Familie kip galette
1 godz. 55 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Roze roerei
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen