Apparaten en accessoires
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Aardappeldeeg
-
water600 g
-
aardappelen in stukken (2 cm)800 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 - 60 g
-
ei1
-
paneermeel en iets meer om door te wentelen50 - 60 g
-
Dijon mosterd10 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
Champignonvulling
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie en iets meer om te bewerken en te frituren20 g
-
150 g verse champignons, de Paris, in stukken (2 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)150 g
-
4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehaktverse dille enkel de blaadjes, grof gehakt4 - 5 takjes
-
zure room om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
455.4 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
694.2 kJ /
165.9 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
24.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Spookachtige snacks
1u. 15min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Aromatische kipcurry
1u.
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min