Apparaten en accessoires
Dille en feta flatbread
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 stuks
Ingrediënten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1491 kJ /
356 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Tzatziki
20min
Walnoot Brittle
1u. 30min
Verse zomerse loempia’s
30min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Vegan kaas dip
40min
Paksoi en ham rijst
40min
Thaise burgers
35min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Kerstman macarons
3u. 20min