
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse dille
- 2 tl gedroogde gist (8 g)
- 150 g water
- 100 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 350 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 200 g feta kaas, in stukken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min
Bloembrood met courgette en pesto
2 Std. 30 Min
Eimuffins met spinazie en erwten
Geen beoordelingen
Brownie koekjes
1h 35 min
Vislasagne met courgette
1h
Groentetaartjes
55 min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Gevulde pompoen
45 Min