Apparaten en accessoires
Dille en feta flatbread
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 stuks
Ingrediënten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1491 kJ /
356 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Coconut Dream
10min
Tandoori kip wraps
50min
Beef laab
1u. 5min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Borscht
50min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen