Apparaten en accessoires
Dille en feta flatbread
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 stuks
Ingrediënten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1491 kJ /
356 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Tandoori kip wraps
50min
Kruidenboter flatbreads
35min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Groenteflan
1u. 35min
Chocoladeroomijs
12u.