Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse dille
- 2 tl gedroogde gist (8 g)
- 150 g water
- 100 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 350 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 200 g feta kaas, in stukken
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Brownies
50 Min
Profiteroles
2 godz.
Falafel met rode bieten hummus
20min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.
Verse zomerse loempia’s
30min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Indiase groentencurry
50 Min