Apparaten en accessoires
Dille en feta flatbread
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 stuks
Ingrediënten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1491 kJ /
356 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Chocoladecake
40min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Taart van pindakaas en chocolade
1u. 20min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Thaise burgers
35min