
Apparaten en accessoires
Dille en feta flatbread
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 stuks
Ingrediënten
-
verse dille20 g
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water150 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten100 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
feta kaas in stukken200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
356 kcal /
1491 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
33 g
Vezels
1.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Focaccia met uien
1u. 30min
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min