Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
- 40 g gepelde walnoten (facultatief)
- 60 g amandelen
- 150 g pompoen, geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)
- 1 banaan geschild en in stukken gebroken
- 2 eieren
- 60 g melk
- 100 g bruine suiker (zie Tips)
- 120 g extra vergine olijfolie
- 80 g volkorenbloem zelfrijzend
- 100 g bloem zelfrijzend
- ½ tl kaneel, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1082.9 kJ / 257.8 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 130.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Brownies van zoete aardappel
1h
Linzensoep met spinazie
50min
Rode bietensalade
10 min