Apparaten en accessoires
Pompoenbrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
12 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
21.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen