
Apparaten en accessoires
Pompoenbrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
12 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
257.8 kcal /
1082.9 kJ
Eiwitten
4.9 g
Vetten
16.8 g
Koolhydraten
21.6 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Natrium
130.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux