Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
- 40 g gepelde walnoten (facultatief)
- 60 g amandelen
- 150 g pompoen, geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)
- 1 banaan geschild en in stukken gebroken
- 2 eieren
- 60 g melk
- 100 g bruine suiker (zie Tips)
- 120 g extra vergine olijfolie
- 80 g volkorenbloem zelfrijzend
- 100 g bloem zelfrijzend
- ½ tl kaneel, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1082.9 kJ / 257.8 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 130.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Linzensoep met spinazie
50 Min
Rode bietensalade
10min