Apparaten en accessoires
Pompoenbrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
12 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
21.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 godz. 20 min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Brak ocen
Glutenvrije quiche Lorraine
Brak ocen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Indiase groentencurry
50 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min