Apparaten en accessoires
Pompoenbrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
12 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
21.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Indiase groentencurry
50min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min