Apparaten en accessoires
Pompoenbrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
12 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
21.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Worteltaart
2u.
Brownies van zoete aardappel
1u.
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Warme chocolademelk op een stokje
1u. 20min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Veenbes & rode biet koekjes
2u. 40min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min