Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 bloemkool, in roosjes
- 120 g sojasaus
- 10 g verse munt
- 50 g limoensap
- 50 g vers geperst sinaasappelsap
- ½ tl pasta yuzu (zie tip)
- ¾ tl fijn zout
- 1 komkommer, gesneden, voor de garnering
- 60 g verse jonge spinazie, om op te dienen
- 2 avocado, in blokjes gesneden
- 200 g verse tonijn, in blokjes van 1 cm gesneden
- sesamzaad, zwart om te versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinazierisotto met asperges
40 min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Appel-notenbrood
1h 25min
Roze roerei
Geen beoordelingen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min