Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 bloemkool, in roosjes
- 120 g sojasaus
- 10 g verse munt
- 50 g limoensap
- 50 g vers geperst sinaasappelsap
- ½ tl pasta yuzu (zie tip)
- ¾ tl fijn zout
- 1 komkommer, gesneden, voor de garnering
- 60 g verse jonge spinazie, om op te dienen
- 2 avocado, in blokjes gesneden
- 200 g verse tonijn, in blokjes van 1 cm gesneden
- sesamzaad, zwart om te versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Rode kool met appel
1h 10 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Boekweit met champignons
25 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Spinazierisotto met asperges
40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Goulash van linzen en champignons
45min