Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 bloemkool, in roosjes
- 120 g sojasaus
- 10 g verse munt
- 50 g limoensap
- 50 g vers geperst sinaasappelsap
- ½ tl pasta yuzu (zie tip)
- ¾ tl fijn zout
- 1 komkommer, gesneden, voor de garnering
- 60 g verse jonge spinazie, om op te dienen
- 2 avocado, in blokjes gesneden
- 200 g verse tonijn, in blokjes van 1 cm gesneden
- sesamzaad, zwart om te versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 godz. 5 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zoetzure dhal
Brak ocen
Batch cooking - Basisrecepten
Brak ocen
Maanzaadslakken
Brak ocen
Mout milkshake
10min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min