Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 bloemkool, in roosjes
- 120 g sojasaus
- 10 g verse munt
- 50 g limoensap
- 50 g vers geperst sinaasappelsap
- ½ tl pasta yuzu (zie tip)
- ¾ tl fijn zout
- 1 komkommer, gesneden, voor de garnering
- 60 g verse jonge spinazie, om op te dienen
- 2 avocado, in blokjes gesneden
- 200 g verse tonijn, in blokjes van 1 cm gesneden
- sesamzaad, zwart om te versieren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Komkommersalade met dille
10min
Geraspte wortelsalade
10min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Ontbijt gebak
40min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min