Apparaten en accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
10 stuks
Ingrediënten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Energiesmoothie
10min
Smoothie trio
10min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Amaretti van abrikoos
40min