Apparaten en accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
10 stuks
Ingrediënten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaanse brunch
1u. 15min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Poedersuiker
5min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1u.
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Vegan baklava
Geen beoordelingen