Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 170 g uien, gehalveerd
- 2 eieren
- 30 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- 450 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
- 3 snuifjes gemalen peper
- 30 g olie
- 3 el geklaarde boter
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 574.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Chocoladeroomijs
12h
Worteltaart
2 godz.
Witte chocolade cheesecake
16h
Preiquiche
1 godz. 45 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min