Apparaten en accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
10 stuks
Ingrediënten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
Brownies van zoete aardappel
1h
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nenhuma avaliação
Vegan Bolognese
50min
Amandelpap
10min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Vegetarische bruine rijst
40min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2h 10min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Koekjes met chocoladedragees
1h
Speculoospasta
10min