Apparaten en accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
10 stuks
Ingrediënten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel-wortel hapjes
40min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Paella met kidneybonen
55min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Couscous met lam en groenten
50min