Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 170 g uien, gehalveerd
- 2 eieren
- 30 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- 450 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
- 3 snuifjes gemalen peper
- 30 g olie
- 3 el geklaarde boter
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 574.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zomerse pastasalade
30min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Geen beoordelingen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Poedersuiker
5 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min