Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
TM6 TM5 TM31

Vegan empanadas met paprika-champignon vulling

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g bloem, en iets meer om te bewerken
  • 220 g water
  • 1 zakje gedroogde gist (7 g)
  • 35 g olijfolie, en iets meer om te kleuren
  • 1 ½ tl zout
  • 50 g uien, gehalveerd
  • ½ bos verse peterselie
  • 150 g rode paprika's, in stukken
  • 100 g verse champignons
  • 20 g tomatenpuree
  • ½ tl harissa saus

Voeding
per 1 stuk
Calorieën
346.7 kJ / 82.9 kcal
Eiwitten
2.6 g
Koolhydraten
14.2 g
Vetten
1.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Vezels
1.1 g
Natrium
149.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten