Apparaten en accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
346.7 kJ /
82.9 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
14.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Halloween pompoentaart
4u.
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min