Apparaten en accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
346.7 kJ /
82.9 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
14.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Vanillevla met rabarber
50min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min