Vegan empanadas met paprika-champignon vulling

Vegan empanadas met paprika-champignon vulling

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks

Ingrediënten

  • bloem en iets meer om te bewerken
    400 g
  • water
    220 g
  • gedroogde gist (7 g)
    1 zakje
  • olijfolie en iets meer om te kleuren
    35 g
  • zout
    1 ½ tl
  • uien gehalveerd
    50 g
  • verse peterselie
    ½ bos
  • rode paprika's in stukken
    150 g
  • verse champignons
    100 g
  • tomatenpuree
    20 g
  • harissa saus
    ½ tl

Voeding per 1 stuk

Calorieën 82.9 kcal / 346.7 kJ
Eiwitten 2.6 g
Vetten 1.8 g
Koolhydraten 14.2 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 0.3 g
Natrium 149.7 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...