
Apparaten en accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Voeding per 1 stuk
Calorieën
82.9 kcal /
346.7 kJ
Eiwitten
2.6 g
Vetten
1.8 g
Koolhydraten
14.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Natrium
149.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux