Apparaten en accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
24 stuks
Ingrediënten
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
149.7 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
346.7 kJ /
82.9 kcal
Vetten
1.8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
14.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Brak ocen
Vegetarische chili
35 min
Engelse brunch
Brak ocen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Mallorcaanse vissoep
40 min