Apparaten en accessoires
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
Suya kruidenolie marinade
-
geroosterde ongezouten pinda's50 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogde tijm1 el
-
chilipoeder1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
groentebouillonpoeder1 el
-
gemalen gember1 tl
-
currypoeder½ tl
-
zout1 tl
-
olie en iets meer om in te vetten50 g
Vis, rijst en salade
-
goudbrasems hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 1200 g in totaal2
-
verse rozemarijn2 takjes
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
langkorrelige rijst (bv. basmatirijst)200 g
-
uien in vieren gedeeld en vervolgens in plakjes gesneden (± 5 mm)100 g
-
tomaten in stukken (± 2 cm)400 g
-
verse jalapeñopepertjes (optioneel) in plakjes (± 2 mm)1
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
limoensap2 el
-
3 el verse peterseliebladerenverse korianderbladeren3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1910.1 mg
Eiwitten
48.1 g
Calorieën
2526.9 kJ /
604 kcal
Vetten
22 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Runderpastei met bier
1u. 40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Penne met mosselen
1u. 5min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Bellini cocktail
5min
Gebakken spinazie met eieren
40min