Apparaten en accessoires
Indiase groentencurry
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1642 kJ /
395 kcal
Vetten
23 g
Vezels
6.8 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Stevige linzenchili
50 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
Bloemkool korma
2 h 20 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Chili non Carne
1 h
Canapé met ei
10 min
Roergebakken champignons
55 min
Vegetarische chili
1 h 5 min
Hartige taart met savooiekool
1 h 30 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min