
Apparaten en accessoires
Indiase groentencurry
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
395 kcal /
1642 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
36 g
Vezels
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Vegetarische chili
1u. 5min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Moussaka met linzen
2u. 20min