Indiase groentencurry

4.5 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties

Ingrediënten

  • korianderzaad
    ½ tl
  • komijnzaad
    ½ tl
  • kardemomzaad
    ½ tl
  • mosterdzaad
    ½ tl
  • ui gehalveerd
    100 g
  • teentjes knoflook
    2
  • verse gember in dunne plakjes
    15 g
  • chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken
    1
  • olijfolie
    20 g
  • gemalen kurkuma
    1 tl
  • kokosmelk
    400 g
  • water
    100 g
  • zout
    2 tl
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
    1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
  • bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)
    600 g
  • wortelen in plakjes (1 cm)
    150 g
  • bloemkool in roosjes
    150 g
  • courgette in plakjes (1 cm)
    150 g
  • doperwten, bevroren
    100 g
  • verse koriander alleen de blaadjes
    2 takjes

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Eiwitten 9 g
Calorieën 1642 kJ / 395 kcal
Vetten 23 g
Vezels 6.8 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...