Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tl korianderzaad
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl kardemomzaad
- ½ tl mosterdzaad
- 100 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 15 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 verse rode chillipeper, klein, zaden verwijderd, in stukken
- 20 g olijfolie
- 1 tl gemalen kurkuma
- 400 g kokosmelk
- 100 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 2 tl zout
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 150 g bloemkool, in roosjes
- 150 g courgette, in plakjes (1 cm)
- 100 g diepvriesdoperwten
- 2 takjes verse koriander, alleen de blaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1642 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Vijgenmosterd
25 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Moussaka met linzen
2h 20min
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2h 20min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Vegetarische chili
1 godz. 5 min