Apparaten en accessoires
Indiase groentencurry
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1642 kJ /
395 kcal
Vetten
23 g
Vezels
6.8 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Stevige linzenchili
50 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Bloemkool korma
2 h 20 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Pompoenbrood
1 h 45 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 h 25 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min