Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in stukken (2 mm)
- 60 g sesamolie
- 20 g suiker
- 1 el rijstazijn
- 40 g sojasaus
- 150 g rode paprika's, in staafjes (± 5 x 1 cm)
- 200 g paksoi, in stukken (2-3 cm)
- 50 g rode uien, in stukken (0,5 cm)
- 400 g gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)
- ½ tl zout
- 20 g oestersaus
- 400 - 460 g verse udon noedels
- 20 g lente-uien, in stukken (2 mm)
- 20 g geroosterd sesamzaad
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2694.8 kJ / 644.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1348 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Kip met amandelen
25 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min