Apparaten en accessoires
Japanse stijl yaki udon met gehakt
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in stukken (2 mm)10 g
-
sojasaus40 g
-
suiker20 g
-
rijstazijn1 el
-
sesamolie60 g
-
rode uien in stukken (0,5 cm)50 g
-
gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)400 g
-
oestersaus20 g
-
paksoi in stukken (2-3 cm)200 g
-
rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)150 g
-
zout½ tl
-
verse udon noedels400 - 460 g
-
lente-uien in stukken (2 mm)20 g
-
geroosterd sesamzaad20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1348 mg
Eiwitten
23.7 g
Calorieën
2694.8 kJ /
644.1 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Hong Kong rijst met worst
55 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.