Apparaten en accessoires
Japanse stijl yaki udon met gehakt
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in stukken (2 mm)10 g
-
sojasaus40 g
-
suiker20 g
-
rijstazijn1 el
-
sesamolie60 g
-
rode uien in stukken (0,5 cm)50 g
-
gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)400 g
-
oestersaus20 g
-
paksoi in stukken (2-3 cm)200 g
-
rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)150 g
-
zout½ tl
-
verse udon noedels400 - 460 g
-
lente-uien in stukken (2 mm)20 g
-
geroosterd sesamzaad20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1348 mg
Eiwitten
23.7 g
Calorieën
2694.8 kJ /
644.1 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Miso Udon Noedels
20min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Rode Bieten Quiche met Feta
1u. 20min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Vichyssoise met pasta
35min
Miso carbonara udon noedels
25min
Thaise burgers
35min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Kleverige sesamkip
40min