Apparaten en accessoires
Japanse stijl yaki udon met gehakt
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in stukken (2 mm)10 g
-
sojasaus40 g
-
suiker20 g
-
rijstazijn1 el
-
sesamolie60 g
-
rode uien in stukken (0,5 cm)50 g
-
gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)400 g
-
oestersaus20 g
-
paksoi in stukken (2-3 cm)200 g
-
rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)150 g
-
zout½ tl
-
verse udon noedels400 - 460 g
-
lente-uien in stukken (2 mm)20 g
-
geroosterd sesamzaad20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1348 mg
Eiwitten
23.7 g
Calorieën
2694.8 kJ /
644.1 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
49.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cholent
Geen beoordelingen
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Beef laab
1u. 5min
Miso carbonara udon noedels
25min
Kleverige sesamkip
40min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Miso Udon Noedels
20min
Spaanse risotto
40min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min