Apparaten en accessoires
Mediterraanse parelgerstrisotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optioneel)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
2159 kJ /
517 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Bibimbap burrito
45min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min