Mediterraanse parelgerstrisotto
TM6 TM5

Mediterraanse parelgerstrisotto

4.0 ( 3 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
  • 30 g olijfolie
  • 250 g parelgerst medium, gewassen en gedroogd
  • 100 g droge witte wijn veganistisch
  • 750 g water warm
  • 1 el groentebouillon veganistisch (zie tip)
    of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) veganistisch
  • ½ tl fijn zout
  • 2 snuifjes witte peper
  • ¾ tl gedroogde tijm (optioneel)
  • 40 g pijnboompitten
  • 400 g courgette in schijfjes (5 mm)
  • 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
  • 60 g witte amandelboter

Voeding
per 1 portie
Calorieën
517 kcal / 2159 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
52 g
Vezels
8.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten