Apparaten en accessoires
Mediterraanse parelgerstrisotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optioneel)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
2159 kJ /
517 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Pistache Moelleux
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gnocchi Tricolore
35min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Paella met kidneybonen
55min
Yoghurtijs met mango
12u.
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Pompoenrisotto met spek
25min