
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst, medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn, veganistisch
- 750 g water, warm
-
1
el groentebouillon, veganistisch (zie tip)
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (optioneel)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette, in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Smoothie
5min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Indiase groentencurry
50min
Worst met erwtenrisotto
30min
Gnocchi Tricolore
35min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
1u. 5min