Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sjalotten (2-3 sjalotten)
- 30 g olijfolie
- 250 g parelgerst, medium, gewassen en gedroogd
- 100 g droge witte wijn, veganistisch
- 750 g water, warm
-
1
el groentebouillon, veganistisch (zie tip)
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistisch - ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- ¾ tl gedroogde tijm (optioneel)
- 40 g pijnboompitten
- 400 g courgette, in schijfjes (5 mm)
- 50 g zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)
- 60 g witte amandelboter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shakshuka
50min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Boekweit met champignons
25min
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Worteltaart smoothie bowl
10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Chili non Carne
1h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min