Apparaten en accessoires
Mediterraanse parelgerstrisotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optioneel)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
2159 kJ /
517 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Gnocchi Tricolore
35 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Stevige linzenchili
50 Min