Apparaten en accessoires
Mediterraanse parelgerstrisotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optioneel)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
2159 kJ /
517 kcal
Vetten
23 g
Vezels
8.5 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Gekruide lamstaart
40min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Risotto bolognese
45min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Chili non Carne
1u.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min