
Apparaten en accessoires
Paella met kidneybonen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
water350 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
fijn zout plus extra naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
tomaten zonder zaadjes, in blokjes350 g
-
wortelen in blokjes80 g
-
verse groene erwten100 g
-
verse sperziebonen in stukken120 g
-
courgette in blokjes75 g
-
gele courgette in blokjes75 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
langkorrelige rijst200 g
-
kidneybonen, uit blik afgespoeld onder koud water100 g
-
citroen enkel het sap½
-
Kalamata olijven, ontpit60 g
-
olijf, ontpit op z'n Provençaals60 g
-
verse peterseliebladeren fijngehakt1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
391 kcal /
1649 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
55 g
Vezels
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Chilli con carne
35min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Chili non Carne
1u.
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Stoofgerecht met tofu
30min
Azteca taart
1u.
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.