Paella met kidneybonen

Paella met kidneybonen

3.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties

Ingrediënten

  • uien gehalveerd
    150 g
  • teentjes knoflook
    3
  • olijfolie
    20 g
  • water
    350 g
  • saffraan, gemalen
    1 zakje
  • fijn zout plus extra naar smaak
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak
    1 snuifje
  • tomaten zonder zaadjes, in blokjes
    350 g
  • wortelen in blokjes
    80 g
  • verse groene erwten
    100 g
    100 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
  • verse sperziebonen in stukken
    120 g
  • courgette in blokjes
    75 g
  • gele courgette in blokjes
    75 g
  • Provençaalse kruiden, gedroogd
    1 tl
  • langkorrelige rijst
    200 g
  • kidneybonen, uit blik afgespoeld onder koud water
    100 g
  • citroen enkel het sap
    ½
  • Kalamata olijven, ontpit
    60 g
    60 g ontpitte zwarte olijven
  • olijf, ontpit op z'n Provençaals
    60 g
  • verse peterseliebladeren fijngehakt
    1 el

Voeding per 1 portie

Calorieën 391 kcal / 1649 kJ
Eiwitten 11 g
Vetten 14 g
Koolhydraten 55 g
Vezels 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...