Apparaten en accessoires
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden½
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
ciderazijn2 tl
-
extra vergine olijfolie100 g
-
citroensap (ongeveer 1 citroen)40 g
-
verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)8 takjes
-
amandelvlokken25 g
-
zout naar smaak¼ tl
-
knoflookteentje1
-
water500 g
-
zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)500 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen komijn1 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
rucola60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1824 kJ /
434.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
27.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min