Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Vegan pudding
15min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Paksoi en ham rijst
40min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min