Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Boekweit met champignons
25min
Brownies van zoete aardappel
1h