Apparaten en accessoires
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden½
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
ciderazijn2 tl
-
extra vergine olijfolie100 g
-
citroensap (ongeveer 1 citroen)40 g
-
verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)8 takjes
-
amandelvlokken25 g
-
zout naar smaak¼ tl
-
knoflookteentje1
-
water500 g
-
zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)500 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen komijn1 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
rucola60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1824 kJ /
434.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
27.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Aromatische kipcurry
1u.
Pompoenbrood
1u. 45min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Stoofgerecht met tofu
30min