
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 434.3 kcal / 1824 kJ
- Eiwitten
- 8.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Demo recept Bessenschuim
Geen beoordelingen
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Bananenbrood
1u. 50min
Spaanse risotto
40min
Aromatische kipcurry
1u.