Apparaten en accessoires
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden½
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
ciderazijn2 tl
-
extra vergine olijfolie100 g
-
citroensap (ongeveer 1 citroen)40 g
-
verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)8 takjes
-
amandelvlokken25 g
-
zout naar smaak¼ tl
-
knoflookteentje1
-
water500 g
-
zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)500 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen komijn1 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
rucola60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1824 kJ /
434.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
27.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min