Apparaten en accessoires
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Gebakken kippendijen met kruidensalsa
-
kippendijen, met vel4
-
zout1 tl
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde chilivlokken (optioneel)½ tl
-
citroenen zeste en sap1 - 2
-
olijfolie30 g
-
verse peterselie (ong. 5 g)
-
verse koriander enkel de bladeren10 g
-
rode wijnazijn10 g
-
sjalot60 g
Witte bonen sla met rucola pesto
-
geschaafde amandelen30 g
-
Parmezaanse kaas25 g
-
rucola100 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 snuifje
-
citroensap, vers geperst20 g
-
olijfolie40 g
-
grote witte bonen, uit blik met vocht (bv. boter bonen/Cannellinibonen)800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
55 g
Calorieën
2981 kJ /
712 kcal
Vetten
43 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Hummus van rode biet
10min