Compatibele versies
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebakken kippendijen met kruidensalsa
- 4 kippendijen, met vel
- 1 tl zout
- 3 teentjes knoflook
- ½ tl gedroogde chilivlokken (optioneel)
- 1 - 2 citroenen, zeste en sap
- 30 g olijfolie
- verse peterselie (ong. 5 g)
- 10 g verse koriander, enkel de bladeren
- 10 g rode wijnazijn
- 60 g sjalot
Witte bonen sla met rucola pesto
- 30 g geschaafde amandelen
- 25 g Parmezaanse kaas
- 100 g rucola
- 1 teentje knoflook
- 1 snuifje zout
- 20 g citroensap, vers geperst
- 40 g olijfolie
- 800 g grote witte bonen, uit blik, met vocht (bv. boter bonen/Cannellinibonen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2981 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditionele vruchtenjam
55min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Geroerbakte groenten
10min
Rijstsalade
1 Std.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min