
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g uien gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
of 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 10 g verse basilicumbladeren
- 150 g droge pasta type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g bevroren doperwten
- verse basilicumbladeren als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 497.8 kcal / 2082.6 kJ
- Eiwitten
- 37.2 g
- Vetten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Natrium
- 998.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Chilli con carne
35min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Karamel varkensvlees
45min
Chili con carne
40min
Arabische kip met couscous
45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Worst met erwtenrisotto
30min