
Apparaten en accessoires
Chili van rund met citroenfeta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Topping citroenfeta
-
citroen (ong. 140 g) heel fijn gesneden tot zeste1
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
Deense feta in stukken (2 cm)200 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)30 g
-
extra vergine olijfolie60 g
Chili van rund
-
teentjes knoflook5
-
ui in vier gesneden100 g
-
rode peper bij voorkeur de zaadjes verwijderd½ - 1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn½ tl
-
paprikapoeder1 el
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen koriander1 tl
-
fijn zout volgens eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
tomatenpuree60 g
-
tomaten uit blik400 g
-
tomaten passata400 g
-
donkerbruine suiker1 el
-
runderlende in stukken gesneden (2-3 cm)1000 - 1200 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht niet uitgelekt)425 g
-
koriander enkel de blaadjes, als garnering2 - 3 takjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
736 kcal /
3095 kJ
Eiwitten
67.8 g
Vetten
43 g
Koolhydraten
17.2 g
Vezels
7.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip garam masala
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Lamscurry
1u.
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Arabische kip met couscous
45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Aardappelgoulash
1u.
Beef laab
1u. 5min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min