Apparaten en accessoires
Chili van rund met citroenfeta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Topping citroenfeta
-
citroen (ong. 140 g) heel fijn gesneden tot zeste1
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
200 g feta kaas, in stukken (2 cm)Deense feta in stukken (2 cm)200 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)30 g
-
extra vergine olijfolie60 g
Chili van rund
-
teentjes knoflook5
-
ui in vier gesneden100 g
-
rode peper bij voorkeur de zaadjes verwijderd½ - 1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn½ tl
-
paprikapoeder1 el
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen koriander1 tl
-
fijn zout volgens eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
tomatenpuree60 g
-
tomaten uit blik400 g
-
tomaten passata400 g
-
donkerbruine suiker1 el
-
runderlende in stukken gesneden (2-3 cm)1000 - 1200 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht niet uitgelekt)425 g
-
koriander enkel de blaadjes, als garnering2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
67.8 g
Calorieën
3095 kJ /
736 kcal
Vetten
43 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
17.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Curryworst en linzen
1u.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Couscous met lam en groenten
50min