Apparaten en accessoires
Chili van rund met citroenfeta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Topping citroenfeta
-
citroen (ong. 140 g) heel fijn gesneden tot zeste1
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
200 g feta kaas, in stukken (2 cm)Deense feta in stukken (2 cm)200 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)30 g
-
extra vergine olijfolie60 g
Chili van rund
-
teentjes knoflook5
-
ui in vier gesneden100 g
-
rode peper bij voorkeur de zaadjes verwijderd½ - 1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn½ tl
-
paprikapoeder1 el
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen koriander1 tl
-
fijn zout volgens eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
tomatenpuree60 g
-
tomaten uit blik400 g
-
tomaten passata400 g
-
donkerbruine suiker1 el
-
runderlende in stukken gesneden (2-3 cm)1000 - 1200 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht niet uitgelekt)425 g
-
koriander enkel de blaadjes, als garnering2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
67.8 g
Calorieën
3095 kJ /
736 kcal
Vetten
43 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
17.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Levercake
1u. 50min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Mediterrane kippenpastei
50min
Kip met amandelen
25min
Kip garam masala
50min
Kipfilets pizzaiola
55min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min