Apparaten en accessoires
Siciliaanse Garnalensalade
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien in ringen (1-2 mm)200 g
-
rode wijnazijn naar smaak30 - 40 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
40 g citroensap, vers geperst, vers geperstlimoensap vers geperst40 g
-
zout½ theelepel
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
water300 g
-
grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)500 g
-
zout plus extra naar smaak
-
1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)limoenen in schijfjes (2-3 mm)1 - 2
-
venkelknol in schijfjes (1-2 mm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
785 kJ /
187 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Yoghurt en muntdressing
15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Pruimentaart
1u. 30min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Kip met romige groenten saus
50min