Apparaten en accessoires
Siciliaanse Garnalensalade
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien in ringen (1-2 mm)200 g
-
rode wijnazijn naar smaak30 - 40 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
40 g citroensap, vers geperst, vers geperstlimoensap vers geperst40 g
-
zout½ theelepel
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
water300 g
-
grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)500 g
-
zout plus extra naar smaak
-
1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)limoenen in schijfjes (2-3 mm)1 - 2
-
venkelknol in schijfjes (1-2 mm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
785 kJ /
187 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Charoset
15min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Citroenslush
10min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Arabische kip met couscous
45min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Salade van gehakte groenten
10min
Indiase groentencurry
50min