Apparaten en accessoires
Siciliaanse Garnalensalade
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien in ringen (1-2 mm)200 g
-
rode wijnazijn naar smaak30 - 40 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
40 g citroensap, vers geperst, vers geperstlimoensap vers geperst40 g
-
zout½ theelepel
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
water300 g
-
grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)500 g
-
zout plus extra naar smaak
-
1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)limoenen in schijfjes (2-3 mm)1 - 2
-
venkelknol in schijfjes (1-2 mm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
785 kJ /
187 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Gazpacho
1u. 15min
Snelle kaassoufflés
45min
Gevulde groenten
1u. 20min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Groenteflan
1u. 35min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min