Apparaten en accessoires
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portie
Ingrediënten
-
amandelen70 g
-
koriander, vers bladeren en stengels5 - 6 takjes
-
rode ui1
-
teentje knoflook3
-
zeezout plus extra om op smaak te brengen½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra om op smaak te brengen¼ theelepel
-
gedroogde gemalen gember¼ tl
-
kaneel, gemalen1 - 2 snuifjes
-
paprikapoeder½ tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
komijn, gemalen1 ½ tl
-
kippenbout, met vel in stukken gesneden (2-3 cm)600 g
-
bloemkool in roosjes gebroken500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
water500 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren, grof gehakt5 - 8 takjes
-
citroen alleen sap, naar smaak½ - 1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
605.9 mg
Eiwitten
34.4 g
Calorieën
1718.9 kJ /
409.3 kcal
Vetten
26.1 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Geen beoordelingen
Sushi tacos
1u.
Naan (Hindoe brood)
2u.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.