Apparaten en accessoires
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 50min
8 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Pompoenroom
-
water500 g
-
pompoen geschild, in stukken (1-2 cm)400 g
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie20 g
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm)Scamorza in plakjes (4-5 mm)200 g
-
bacon (gekookt), in plakjes60 g
-
Parmezaanse kaas in schilfers25 g
-
creme van balsamicoazijn10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
396.6 mg
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
1473.3 kJ /
352.1 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
41.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nessuna valutazione
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nessuna valutazione
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Burrito ontbijt
Nessuna valutazione
Met frambozen doordrenkte azijn
Nessuna valutazione
Paksoi en ham rijst
40min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Koken van basmatirijst
35min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Groentesticks
Nessuna valutazione