
Apparaten en accessoires
Salade van peer en spek met mosterddressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
430 kcal /
1803 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
35 g
Koolhydraten
18 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
702 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Boeddha bowl met kip
1u.
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Peren in rode wijn
3u. 20min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Waterzooi van kip
1u.
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min