
Apparaten en accessoires
Salade van peer en spek met mosterddressing
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
430 kcal /
1803 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
35 g
Koolhydraten
18 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
702 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux