Apparaten en accessoires
Salade met kip en spelt
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout1 tl
-
speltgranen150 g
-
rode paprika in blokjes (ong. 0.5 cm)200 g
-
kippenborsten in reepjes (ong. 5 cm x 1 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
peper2 snuifjes
-
amandelen40 g
-
sjalotten40 g
-
gemengde verse kruiden (bv. koriander, peterselie), enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
20 g balsamicoazijnwijnazijn20 g
-
citroensap, vers geperst (optioneel)20 g
-
zout plus extra naar smaak
-
peper plus extra naar smaak
-
rucola60 g
-
20 g noten, (bv. walnoten, hazelnoten)pijnboompitten20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
1224 kJ /
292 kcal
Vetten
15 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Quinoakoekjes
1u.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Vegetarische chili
1u. 5min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Kip met warme aardappelsalade
55min