
Apparaten en accessoires
Salade met kip en spelt
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout1 tl
-
speltgranen150 g
-
rode paprika in blokjes (ong. 0.5 cm)200 g
-
kippenborsten in reepjes (ong. 5 cm x 1 cm)300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
peper2 snuifjes
-
amandelen40 g
-
sjalotten40 g
-
gemengde verse kruiden (bv. koriander, peterselie), enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
wijnazijn20 g
-
citroensap, vers geperst (optioneel)20 g
-
zout plus extra naar smaak
-
peper plus extra naar smaak
-
rucola60 g
-
pijnboompitten20 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
292 kcal /
1224 kJ
Eiwitten
19 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
19 g
Vezels
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Vastensoep
30 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Spaghetti met tonijn
40 min
Rode bietensalade
10 min